Permanente Make Up

by Michelle Turner

 

Michelle is begonnen met Microblading van Phibrows en heeft dat heel snel aangevuld met machine werk. Zo kunnen Powderbrows en Ombre brows gecreëerd worden.

Ook doet Michelle de eyeliner en deepliner (infralash) ook wel genoemd.

Zij heeft internationale masterclasses gevold van wereld beroemde permanent make up artist zoals Brow daddy uit USA , Shay Danielle uit Canada en in Bangkok bij de Bangkok Academy.

Michelle beheert meerdere technieken

Zoals de Powderbrows kunt u ook gaan voor Microshading dat is een combinatie van hairstrokes  en shading  ( ingeschaduwd ).

De Lip Blush ook wel genoemd Lippigmentatie is de perfecte behandeling om de lippen te contouren en invullen met kleur om oneffenheden te camoufleren.

Powder / Ombre brows

 

De ombré / poeder wenkbrauw wordt toegepast met behulp van de traditionele methode, de machine methode. Deze techniek laat een zachte poederachtige afwerking achter met een strak design . De geïmplanteerde pigment begint zacht en licht aan het begin van de wenkbrauw en wordt geleidelijk donkerder en zwaarder naar de staart toe.

Deze techniek gaat langer mee en is over het algemeen beter voor alle huid types.  Dit is geweldig voor mensen met weinig tot geen haar, een vette huid of mensen die een meer gedefinieerde wenkbrauw vorm willen.

Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfris behandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

Poeder techniek is geschikt voor elk huidtype en gaat veel langer mee dan microblading.

3 UUR

Prijs € 365

Incl 1 nabehandeling

Nabehandeling 1 uur (gratis)

Nabehandeling binnen 1 jaar €125 (alleen voor bestaande klanten)

Nabehandeling binnen 2 jaar €195 (alleen voor bestaande klanten)

Microblading

 

Microblading is een techniek die zeer fijne haartjes creëert om het uiterlijk van echte haren te repliceren. Handmatig aangebracht met verschillende soorten microbladen. De grootte en dikte van de bladen kan bepalen hoe de haartjes eruit zullen zien. Voor een cliënt met een te vette huid, zal deze techniek niet aanbevolen worden dan kunt u beter gaan voor de powder brows.

Als je een klant bent die normaal gesproken hun wenkbrauwen niet invult met make-up en je op zoek bent naar een heel natuurlijke uitstraling, is deze techniek geweldig. Als u gewend bent om uw wenkbrauwen in te vullen, raden we powder brows aan, omdat microblading mogelijk niet genoeg kleur voor u is.

3 uur

Prijs € 350

Incl 1 nabehandeling

Nabehandeling 1 uur (gratis)

Touche up

Binnen 6 maanden € 75

Binnen 9 maanden € 100

Binnen 12 maanden € 125

Binnen 1,5 jaar € 150

Reserveer online

PMU LIP Blush

 

Wat is lip blush?

Lip Blush wordt gebruikt om de natuurlijke lipvorm, symmetrie en kleur te verbeteren.Een aangepast pigment wordt aangebracht om definitie aan uw lippen toe te voegen en onvolkomenheden te verbergen op basis van uw huidskleur en persoonlijke voorkeur.

Je lippen zien er op de eerste dag uit als lippenstift en worden zachter als ze genezen om een ​​heel subtiele, natuurlijk ogende lip tint te worden. Breng een beetje glans of balsem aan en je lippen zien er 24-7 mooi uit!

Als je gevoelig bent voor koortslippen, kan lip-tatoeage uitbraken veroorzaken. We vragen onze klanten hun voorgeschreven antivirale medicatie enkele dagen voor hun afspraak en na de procedure in te nemen om koortslippen te voorkomen.

Als u een uitbraak heeft, of een andere vorm van kras / acne, vragen wij u om uw afspraak te verzetten.

Wat kunt u verwachten?

De eerste 3 dagen kunnen matige zwelling, roodheid en blauwe plekken optreden.

Als u last krijgt van zwelling, gebruik dan een ijspakket niet langer dan 15 minuten per keer om zwelling te verminderen.

Tijdens de eerste genezingsperiode moet er minimaal korstje of schilfering van de huid optreden. Als er sprake is van korstvorming of schilfering, pluk dan niet en laat de korst of droge huid vanzelf los. Dit gebeurt meestal binnen de eerste 3 dagen.

Verwacht dat de kleur tot 50-70% lichter wordt zodra het genezingsproces is voltooid.

Kleur kan ongelijk lijken in verschillende stadia van genezing. Wees geduldig. Dit is een proces dat niet onmiddellijk resultaten oplevert.

Permanente make-up inkt is niet hetzelfde als body art-inkt en gaat niet zo lang mee als body art-inkt. Permanente make-up vervaagt en zal naar verwachting 2 tot 5 jaar duren voordat het moet worden bijgewerkt. Touch-ups voor onderhoud worden aanbevolen voor het beste resultaat.

Het kan 2 sessies duren voordat het gewenste niveau is bereikt.

3,5 uur

Prijs €425

Incl 1 nabehandeling

Nabehandeling binnen 2 jaar € 175

2 uur

Reserveer online

Permanent Eyeliner/ Infralash

De prachtig aangebrachte wimper eyeliner is fundamenteel belang bij het accentueren en verbeteren van de vorm, kleur en grootte van uw ogen. Naast gemak is infralash / Deepliner of eyeliner de perfecte oplossing voor iedereen met allergieën, gevoeligheid van contactlenzen, problemen met het gezichtsvermogen of een actieve levensstijl. De artistieke plaatsing van kleur en liner kan ook helpen het uiterlijk van bepaalde oogvormen en gelaatsasymmetrie te corrigeren.

De semi permanente eyeliner zal letterlijk je leven verbeteren, diepte, definitie toevoegen en de ogen optillen zodat ze groter en opvallender lijken en wimpers dikker en voller lijken.

Voor een subtiele, uitstraling kunnen we een infralash doen . Een extreem dunne liner wordt tussen de wimpers geïmplanteerd en zorgt voor vollere, dikkere, mooiere wimpers. Lash Line Enhancement verjongt het ooggebied zonder het merkbare effect van make-up, voor een opvallend natuurlijke, vollere wimpers.

 

Eyeliner (boven) incl 1 nabehandeling € 250

2 uur

Eyeliner (onder) incl 1 nabehandeling € 199

1,5 uur

Infralash/Deepliner incl 1 nabehandeling € 225

2 uur

Reserveer online

Permanent Make Up wordt niet aanbevolen voor klanten die het volgende hebben :

-Zwanger of borstvoeding

-Diabetic

-Ondergaande chemotherapie (raadpleeg uw arts)

-Virale infecties (ziekten)

-Botox binnen een periode van 3 weken voor de afspraak

-Epilepsie

-Ziek met een verkoudheid of griepachtig virus

-Gebruikte Accutane in de afgelopen 6 maanden

Voor de afspraak

 

Stop met het gebruik van huidverdunners (vitamine A, glycolzuren,) op het voorhoofd 2 weken voorafgaand aan uw afspraak.

Elke vorm van waxen of wenkbrauwen moet minstens 2 dagen van tevoren worden gedaan.

Als u uw wenkbrauwen verft, verf deze dan minstens een week voorafgaand aan de procedure.

Cosmetische botox of fillers moeten 2 weken vóór of 2 weken daarna worden gedaan.

Gebruik GEEN alcohol, cafeïne of neem bloedverdunners (aspirine, ibuprofen, 48 uur vóór uw procedure, dit zal overmatig bloeden veroorzaken en kan uw resultaten beïnvloeden).

Je komt misschien binnen met hoe je normaal in je wenkbrauwen tekent, zodat we kunnen zien wat je gewend bent. Dit is vooral belangrijk voor klanten die een specifieke wenkbrauw vorm wensen. Als u openstaat voor suggesties, help ik u graag bij het ontwerpen van een aangepaste wenkbrauw die persoonlijk bij u past.

U kunt overgevoeligheid en meer pijn rond of tijdens uw menstruatiecyclus ervaren.

Voor extra comfort kunt u elke apotheker om EMLA creme vragen, wat een verdovende oplossing is die u voorafgaand aan de afspraak kunt aanvragen om ervoor te zorgen dat u nog comfortabeler bent. Breng het aan op je wenkbrauwen en bedek wenkbrauwen met huishoud folie gedurende 60 minuten voor je afspraak. U kunt de resterende EMLA gebruiken voorafgaand aan uw nabehandeling . Dit is echter niet nodig voor sommige nerveuze klanten, het is geruststellend.

Er wordt niet over moedervlekken getatoeëerd.

Nazorg

Na verzorging is cruciaal, het is erg belangrijk om deze instructies gedurende de volledige genezingsperiode van 7 dagen te volgen om een ​​goede genezing en kleurbehoud te garanderen. De resultaten variëren voor alle personen en we kunnen uw resultaten niet garanderen.

Na behandeling krijgt u informatie mee over de nazorg. Hierin staan adviezen over hoe u het beste uw wenkbrauwen kunt verzorgen maar ook wat u vooral niet moet doen na de behandeling. Het is vooral belangrijk om de instructies die u meekrijgt na de behandeling zorgvuldig uit te voeren.

Reserveer online