Let’z Beauty & Care

FILLMED Skin Perfusion & CryoLED

FILLMED Is een Frans bedrijf dat sinds 1978 is toegewijd aan de esthetische geneeskunde. Als expert in het tegengaan van veroudering heeft FILLMED een reeks esthetische en cosmetische behandelingsoplossingen ontwikkeld met hyaluronzuur, vitamine A en hoogwaardige actieve ingrediënten. FILLMED was het eerste Franse laboratorium dat een vulmiddel (Art Filler) creëerde met bewezen weefselinductie. Voor een optimale werking van de hoogwaardige FILLMED-producten maken wij gebruik van de innovatieve CryoLED.

FILLMED Skin Perfusion & CryoLED

CRYO-SONDE

Deze sonde creëert constante gestabiliseerde kou (tot -18°C) door een snelle opeenvolging van vaatvernauwingen en vaatverwijdingen. Dit werkt op basis van het thermische shock-principe.

De Cryo-sonde bevordert de versnelde opname van de werkzame stoffen tot in de diepste huidlagen door het pulserend effect. Ook werkt het tegen oxidatie van de huid door de microcirculatie te bevorderen en het celmetabolisme te optimaliseren.

Met als resultaat: je lijntjes en rimpels verzachten, de tekenen van vermoeidheid verdwijnen, je huid wordt gladder en je krijgt een stralende teint.

LED-SONDE

Deze sonde brengt de golven van LED-licht tot in de diepte van de huid. Zo diep dat de mitochondria zullen bereiken. Dit is het zogenaamde ‘centrum van de celenergie’. De lichtgolven worden hier  omgezet naar energie (ATP), die direct door de cellen wordt opgenomen.

De LED-programma’s kunnen we eenvoudig afstemmen op je huidtype. Er zijn vier verschillende programma’s beschikbaar op basis van evenveel gekleurde LEDs. Het continue licht is rustgevend en doet z’n werk terwijl jij lekker aan het relaxen bent.

De LED-therapie verstevigt je huid en stimuleert de collageen- en elastinesynthese terwijl het bindweefsel wordt geordend. Alle celfuncties werken weer op volle kracht!

  • Fillmed Peeling & Cryolift de Luxe Treatment 85 min. € 156.50

    Reiniging, fruitzuurpeeling aangepast aan uw huidbehoefte. Epileren, verwijderen onzuiverheden en gezichtsmassage. Cryotherapie (cryo & Led) met serum(s) aangepast aan uw huidbehoefte. Masker, uitgebreide hand & arm massage, specifieke verzorging.

  • Fillmed Peeling & Cryo Treatment 55 min. € 118,00

    Reiniging, fruitzuurpeeling aangepast aan uw huidbehoefte. Epileren, onzuiverheden verwijderen, korte gezichtsmassage. Cryotherapie (cryo of led) met serum(s) aangepast aan uw huidbehoefte. Masker, korte hand & arm massage en specifieke verzorging.

  • Fillmed Cryolift Eye Treatment 25 min. € 46,50

    Reiniging, cryotherapie, oogmasker, oogmassage en specifieke verzorging.

Cryotherapie is ook als extra module te reserveren bij iedere gezichtsbehandeling