Dr. Murad Gezichtsbehandelingen

Dr. Murad

 

Dr. Murad Behandelingen

In onze salon wordt gewerkt met hoogwaardige producten waarmee wij sterk huidverbeterende behandelingen geven ontwikkeld door de vooraanstaande dermatoloog Dr. Howard Murad.

Dr. Murad wordt in Amerika beschouwd als een pionier in de dermatologie. Tevens wordt hij gezien als de grondlegger van de leer der antioxidanten, één van de belangrijkste oorzaken van onder andere huidveroudering. De visie van Dr. Murad dat de huid niet alleen van buitenaf behandeld moet worden maar ook van binnenuit, wordt inmiddels breed gedeeld.

De Dr. Murad Behandelingen zijn gebaseerd op het Inclusive Health® Systeem en is een totale ervaring waarin aandacht wordt besteed aan een op maat gemaakte oplossing voor uw persoonlijke huidbehoeften en wensen.

De Murad behandelingen zijn er voor iedere huidbehoefte

  • lijntjes en rimpeltjes
  • hyperpigmentatie
  • onzuiverheden
  • gevoelige huid

 

Dr. Murad Gezichtsbehandeling Level 160 min€ 72,50Reserveer online
Huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, murad glycolzuur peeling, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème
Deze behandeling is geschikt voor mensen die willen werken aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden en acne.
Dr. Murad Gezichtsbehandeling Level 275 min€ 87,50Reserveer online
Huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, Murad IP5 fruitzuur peeling, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème.
Deze behandeling is geschikt voor mensen die huidveroudering willen verminderen en de kwetsbaarheid van de huid willen verbeteren.
Dr. Murad Gezichtsbehandeling Level 390 min€ 117,50Reserveer online
Huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, intensive peel, gezichts-, nek- en schoudermassage, masker, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging.
Deze behandeling is geschikt voor mensen die zichtbaar lijnen en rimpels willen verminderen, de huid willen verstevigen, egaliseren en verhelderen, een boost willen geven en een jeugdigere uitstraling willen onthullen.
Dr. Murad Gezichtsbehandeling Level 3 Retinol90 min€ 137,50Reserveer online
Huidanalyse, wenkbrauwen epileren, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, Murad Retinol dual-phase peeling, gezichts-, nek- en schoudermassage, gezichtsmasker, oogmasker, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging.
Deze uitgebreide, anti-aging gezichtsbehandeling is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering tegen te gaan. Het Immuno-Skin Complex her-programmeert de huid voor meer jeugdigheid. Rimpels en verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd.

Wat doet de peeling

  • pakt fijne lijntjes en rimpels aan
  • maakt de huid steviger
  • maakt de huidskleur egaler
  • geeft de huid een jeugdigere uitstraling
Murad