Let’z Beauty & Care

asap Cosmeceutical Skincare

ASAP-skin producten, het nummer 1 cosmetceutical skincare merk in Australië, is al meer dan 20 jaar succesvol met de hoogste kwaliteit, meest effectieve en betaalbare cosmeceutische huidverzorging voor mannen en vrouwen en is exclusief voor medische en huidverzorgingsprofessionals. Het bevat hoge concentraties van actieve ingrediënten en antioxidanten om een eenvoudige skincare-lijn te bieden die resultaat levert op korte en lange termijn.

ASAP is wetenschappelijk geformuleerd om zichtbare resultaten te bieden voor huidproblemen, waaronder zonbeschadiging, acne, acne littekens, verslapte en ouder wordende huid. Het assortiment is gebaseerd op actieve ingrediënten, waaronder AHA’s, vitamine C, Vitamine A en antioxidanten om de huid een jongere, frissere en gezonder uitstraling te geven. Door celvernieuwing aan te moedigen en bescherming te bieden tegen invloeden van buitenaf, helpen ASAP- skin producten de opbouw van dode huidcellen te verminderen, helpen ze bij het opruimen van verstopte poriën en stimuleren ze de productie van nieuw collageen. ASAP is de ‘wetenschap van een mooie huid’.

ASAP is oorspronkelijk ontwikkeld om het bijzondere klimaat van Australië aan te kunnen, universeel erkend als de zwaarste op aarde.

ASAP gebruikt milieuvriendelijke ingrediënten die vrij zijn van parabenen, minerale oliën, SLS/ SLES, kunstmatige geurstoffen, synthetische kleurstoffen, plastic microbolletjes of dierlijke bijproducten en zijn niet getest op dieren.

ASAP-skin zal de grenzen blijven verleggen door producten en ingrediënten aan te bieden die vooroplopen in de wetenschappelijke ontwikkeling, terwijl ze trouw blijven aan de kernfilosofie van het leveren van eenvoudige, effectieve en betaalbare huidverzorging.

ASAP-skin producten werken hard om een ​​mooie huid gemakkelijk te maken.

asap Cosmeceutical Skincare Gezichtsbehandelingen

asap Ultimate Hydration Treatment

60 minuten€ 81.00Reserveer online
Dit is een ideale behandeling voor een huid die gedehydrateerd en dof is. Het reinigt de huid van onzuiverheden en laat producten diep de huid in dringen, waardoor er een heldere, gehydrateerde en jonger uitziende huid achterblijft. De huid wordt ondergedompeld in ultieme hydratatie.

asap Boost & Brighten Treatment

60 minuten€ 85.00Reserveer online
Een revitaliserende behandeling met actieve ingrediënten en antioxidanten. Deze behandeling is ideaal voor een rijpere huid waarbij celvernieuwing, vernieuwen van collageen en het verminderen van pigmentatie in het middelpunt staan. De producten van ASAP werken samen om de tekenen van vroegtijdige veroudering te voorkomen. Fijne lijntjes, een verdikte huid en een ongelijkmatige teint worden geminimaliseerd.

asap Super Rejuvenation Treatment

60 minuten€ 106.00Reserveer online
Deze behandeling staat in het teken van het verjongen van de huid. De behandeling wordt uitgevoerd met krachtige anti-aging ingrediënten die een gehydrateerde en gerevitaliseerde uitstraling geven.

asap DNA Regeneration Treatment

60 minuten€ 106.00Reserveer online
Deze DNA herstellende behandeling maakt gebruikt van de nieuwste wetenschappelijke technologieën om te helpen bij het herstellen van cellulaire DNA-schade. De effecten van biologische en vroegtijdige veroudering worden geminimaliseerd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de Telomore technologie en zeer actieve complexen, zal de behandeling resulteren in een jongere, stralende en gezonder uitziende huid.

asap Acne Mini Facial

30 minuten€ 51Reserveer online

Dit is een behandeling die speciaal is ontwikkeld voor een huid die last heeft van onzuiverheden. En dan met name voor de jongere huid. De huid van een tiener krijgt vaak te maken met hormonale schommelingen wat kan resulteren in verhoogde talgproductie en congestie. Deze behandeling ontlast de huid en zal het genezingsproces stimuleren. Hierdoor ontstaat een schonere, heldere en egalere teint. De huid wordt goed gereinigd met producten die geschikt zijn voor de huid, onzuiverheden worden verwijderd en na afloop wordt de juiste verzorging aangebracht.

Deze behandeling is geschikt voor:

 • Acne huid
 • Jongere huid
 • Volwassen huid

asap Gym For The Skin Treatment

45 minuten€ 106.00Reserveer online

De personal trainer voor je huid. Met deze skin workouts streven wij naar de mooiste versie van jouw huid. Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huiden. Er is geen voorbehandeling nodig en er is geen downtime. Dus je kan na de behandeling gelijk weer door met je dag zonder je zorgen te maken over de huid. Deze skin workouts kunnen geboekt worden als een kuur van 6 behandelingen x 30 minuten. Alle workouts bevatten een mix van peelings en serums die volledig worden aangepast op de huid en het huidprobleem. Er wordt elke workout goed naar de huid gekeken hoe deze zich hersteld en vernieuwd en welke mix van peelings en serums de juiste zijn.

De workouts zijn mogelijk voor de volgende huidproblemen:

 • Pigment
 • Anti-aging
 • Doffe huid
 • Verdikte huid
 • Vochtarme huid
 • Acne

asap Peal Treatment

30 minuten€ 49.00Alleen telefonisch te reserveren 020-3030284

Dit zijn behandelingen waarbij non-invasieve peelings worden ingezet. Hierbij wordt er specifiek gewerkt op voorkomende huidproblemen zoals rimpels, verdikte huid, doffe huid, acne en pigmentatie. Doordat de huid wordt gepeeld met deze AHA’s en BHA’s kan het gaan vernieuwen en weer in een mooiere staat terugkeren. De peelings die ASAP biedt zijn: melkzuur, glycolzuur en de reveal peel met een mix van AHA’s/BHA’s. Elke peel heeft zo zijn eigen werking. Deze behandelingen kunnen alleen geboekt worden in samenspraak met de ASAP-professional. Er wordt, voor de behandeling plaats vindt, een intake formulier ingevuld en uitleg gegeven over hoe de peeling werkt en hoe de huid moet worden na-behandeld.

De behandelingen zijn geschikt voor:

 • Pigmentatie
 • Acne
 • Verdikte huid
 • Doffe huid
 • Anti-aging

asap Peal Boost Treatment

45 minuten€ 106.00Alleen telefonisch te reserveren 020-3030284

Peel boost behandelingen zijn 4 behandelingen in 1 die de huid weer volume geven. Dit zorgt voor een jongere, gezonder uitziende huid. Het zijn behandelingen die op maat gemaakt kunnen worden en gedurende het jaar uitgevoerd kunnen worden. Dit zijn next-lever peel behandelingen en kunnen pas uitgevoerd worden als de specialist hier goedkeuring voor geeft en de huid dit aan kan. Deze behandelingen zijn mogelijk om acne te behandelen, te werken op anti-aging en op het hydrateren van de huid.

Deze behandelingen kunnen alleen geboekt worden in samenspraak met de ASAP-professional. Er wordt, voor de behandeling plaats vindt, een intake formulier ingevuld en uitleg gegeven over hoe de peeling werkt en hoe de huid moeten worden na behandeld.

Deze behandelingen zijn geschikt voor:

 • Acne
 • Anti-aging
 • Gedehydrateerde huid
 • Verdikte huid
 • Doffe huid
 • Pigmentatie

Ontdek onze producten

ONTDEK ONZE INGREDIËNTEN
asap is de nummer één cosmeceutische huidverzorgingslijn van Australië en biedt eenvoudige, effectieve en betaalbare huidverzorging met snelwerkende, zichtbare resultaten. Formuleringen bevatten optimale niveaus van de meest innovatieve en technologisch geavanceerde ingrediënten. asap werkt hard om een ​​mooie huid gemakkelijk te maken.

AHA (lactic acid)
AHA (lactic acid)
biomimetic tripeptide
biomimetic tripeptide
caffeine
caffeine
chromabright™
caffeine
CoEnzyme Q10 (CoQ10)
CoEnzyme Q10 (CoQ10)
crosslinked hyaluronic acid
crosslinked hyaluronic acid
glycolic (AHA)
glycolic (AHA)
hyaluronic microspheres
hyaluronic microspheres
Hydroxytyrosol (Olive Extract)
Hydroxytyrosol (Olive Extract)
licorice
licorice
niacinamide (B3)
niacinamide (B3)
pycnogenol
Pycnogenol® (Pine Bark Extract)
red clover flower
red clover flower
resveratrol
resveratrol
retinol
retinol
salicylic acid (BHA)
salicylic acid (BHA)
vitamin C
vitamin C
white tea
white tea
Biofunctional Telomere Complex
Biofunctional Telomere Complex
Zinc
Zinc