Let’z Beauty & Care

 

 

BABOR

De kunst van een nauwkeurige huidverzorging

WETENSCHAP
Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drang om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

PRECISIE
Onze precisieformules zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen en bereiken maximale, individuele resultaten in combinatie met de kennis over behandelingen van de BABOR schoonheidsspecialiste.

WERKING
Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzondere luxeverwenbelevenis.

 

Schoonheidssalon Babor spa Amstelveen

WETENSCHAP & ONDERZOEK

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Precisieformules uit het BABOR laboratorium voor de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Wetenschap & onderzoek zijn onderdeel van het DNA van BABOR:

We onderzoeken zelf in onze vestigingsplaats van onze onderneming zodat elk product van het idee tot en met het afgevulde potje made in Germany is.

Interdisciplinaire wetenschapsteams en de samenwerking met gerenommeerde universiteiten alsook andere toonaangevende wetenschappelijke instellingen garanderen BABOR richtinggevende onderzoeksresultaten en werkstof-performance op het hoogste niveau. Dit alles voor een werking die indruk maakt.

DUURZAAMHEID & VERANTWOORDING

We creëren duurzame en ressource ontziende producten – met het grootste respect voor ons milieu.

BABOR verbindt zich aan het milieu en het behoud van de natuur:

We gebruiken groene stroom. Milieubescherming komt bij ons direct uit het stopcontact. BABOR betrekt uitsluitend groene stroom.

BABOR goes green:
We versturen vanuit Aken onze producten CO2-neutraal over de hele wereld. We zijn op de juiste weg: sinds begin 2010 worden onze reclamemiddelen op FSC­ gecertificeerd papier gedrukt.

Een hart voor dieren:
Bij het respect voor de natuur behoort ook het respect voor haar schepselen. Dierproeven blijven voor ons een absoluut taboe.

Schoonheidssalon Babor spa Amstelveen

ONS IDEAAL – ONZE WAARDEN

SAMEN. GEPASSIONEERD. EXCELLENT. VOOR DE SCHOONHEID.

MISSIE – Wat doen we
Als pionier van de professionele huidverzorging brengen we innovatieve precisieformules, producten en oplossingen door experts tot stand made in Germany. Hiermee maken we onze partners en klanten enthousiast – want we nemen schoonheid persoonlijk.

IDEAAL – Hoe doen we het
We vertrouwen op ons kunnen en zien in de dagelijkse uitdagingen kansen die we samen als team moedig aangaan.
Ons dagelijks met elkaar aanwezig zijn is gebaseerd op een door ons gezamenlijk ontwikkeld en geleefd begrip van waarden van eerlijkheid, respect en openheid. Een ieder neemt een stuk verantwoordelijkheid op zich en draagt gepassioneerd bij aan het succes. Als deel van een familiebedrijf denken we vandaag al aan morgen.

VISIE – Waar willen we heen
BABOR is een wetenschappelijke instantie voor innovatieve huidverzorging en voor het behoud van de schoonheid. Wereldwijd staan we voor de excellentie in product- en behandelingsresultaten.

Schoonheidssalon Babor spa Amstelveen