Let’z Beauty & Care

Dr. Murad Skincare Beauty met een filosofie

Dr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid:

Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.

Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren.

Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Al zijn formules zijn hierop gebaseerd. Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als ‘het Murad Recept‘ en komt voor in ieder Murad product.

Dr. Murad

Tijdens onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en de huid kwets­baar worden voor ziektes en veroudering, ontdekte Dr. Murad een overeenkomst in alle veroudering gerelateerde dege­neraties: het verlies van cellulaire kracht. De resultaten van deze onderzoeken hebben geleid tot de IConnected Beauty levensstijl om zo de cellen te bescher­men en sterke nieuwe cellen te bouwen. Op deze manier kan je de veroudering effectief bestrijden en letterlijk een jongere versie van jezelf creëren. Dr. Murad noemt dit ‘youth building’ omdat het alle simpele anti­-aging strategieën overtreft in het bereiken van een jeugdige huid en een jongere uitstraling. Youth building is de basis van deze revolutionaire inclusive benadering en het bereiken van een jeugdige uitstraling, betere gezondheid en een jongere huid.

Elk product van MURAD heeft de kracht om de huid te transformeren, niet alleen door de uitzonderlijke zorg die we in elke formule stoppen of de kwaliteit van onze ingrediënten, maar omdat ze deel uitmaken van de Connected Beauty® benadering. Deze benadering helpt om een jongere, gezondere en gelukkigere ‘versie van jezelf te bouwen’ en met het bevorderen van de gezondheid van je lichaam helemaal tot het celniveau.

EnvironmentalShield™

Murad’s Environmental Shield ™ is een geavanceerd huidverzorgingsprogramma dat is ontworpen om de huid te helpen in beschermen en repareren. Breedspectrum UV filters helpen de huid te beschermen, terwijl krachtige vitamine C van de volgende generatie en belangrijke werkstoffen de huid aanvullen die is beschadigd door aanvallen van vrije radicalen. Environmental Shield ™ pakt de tekenen van veroudering door het milieu aan: vaalheid, droogte, ruwheid en hyperpigmentatie.

Doelgroep
•Ouderdomsvlekken, Hyperpigmentatie
•Ongelijkmatige teint en huidtextuur

Murad Environmental Shield

BlemishControl

De Blemish Control producten van Murad zijn vanuit een dermatologisch oogpunt ontwikkeld om acne snel te helpen verminderen, grote en verstopte poriën in balans te brengen, opgehoopt celafval en overtollige olie te elimineren. Dit eenvoudig te gebruiken systeem behandelt uitbraken door de gezondheid van de huid te bevorderen.

Doelgroep
•Comeodonen
•Vette huid
•Overmatig glimmen

Hydration™

Net zoals elk persoon water nodig heeft om te overleven, heeft elk huidtype hydratatie nodig om gezond en in balans te blijven. En we weten dat hoe gehydrateerder de huid is, deze gezonder blijft, waardoor de huid een grotere kans heeft om rimpels, vaalheid, overmatige vettigheid en acne te voorkomen. Dat is de reden waarom Murad, de hydratatie
experts van de huid, de Hydratatie collectie voor alle huidtypen ( zelfs voor de vette huid) heeft gemaakt.

Doelgroep:
•Droge/gedehydrateerde huid
•Vale huid
•Ongelijkmatige huidtextuur

Murad Hydration

Resurgence™

Murad’s Resurgence ™is een revolutionair huidverzorgings syste e m, pakt de specifieke behoeften van de huid aan die tekenen van leeftijd gerelateerd collageenverlies vertonen. Dr. Murad is de pionier van een actueel regime voor mooi ouder worden. Deze krachtige formules verjongen en brengen de huid opnieuw in balans. Uitermate geschikt voor een huid die chronisch droog is.

Doelgroep
•Verlies van stevigheid, vermindering van lijntjes en rimpels
•Gedehydrateerde huid

Murad Resurgence

‘Nourish Your Skin’

Gebruik klinische huidverzorging om uw huid te versterken, te hydrateren en te beschermen.

‘Awaken Your Body’

Bouw gehydrateerde spieren op die een hoog vochtgehalte kunnen vasthouden.

‘Be Kind To Your Mind’

Beperk de stress van het moderne leven tot het minimum, en help de cellen om gehydrateerd te blijven. Zo beschermt u het brein tegen schade.

‘Eat Your Water’

Eet gevarieerd, op basis van vochtrijke en voedzame voedingsmiddelen, om de celhydratatie te versterken.